На український ринок вийшов ще один газовий трейдер

Читать на русском
MET Holding AG - МЕТ Україна (Київ) виставив на продаж 1 млн куб. м природного газу на електронні біржові торги на Українській енергетичній біржі.

Дочірня компанія міжнародного енергетичного трейдера MET Holding AG (Швейцарія) - МЕТ Україна (Київ) виставила на продаж 1 млн куб. м природного газу на електронні біржові торги на Українській енергетичній біржі (УЕБ).

Про це йдеться в біржових бюлетенях аукціону, передає «Слово і Діло».

Ситник: «плівки Онищенка» були записані вже після затримань у справі про газові схемиОприлюднені нардепом-втікачем плівки з компроматом були записані вже після більшості арештів у його справі, причому заявлені і надані політиком теми записів не збігаються.

«МЕТ Україна на електронних біржових торгах пропонує реалізувати природний газ загальним обсягом 1 мільйонів кубометрів, ресурс серпня 2017 року», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що газовий трейдер МЕТ отримав ліцензію в Україні.

Раніше Швейцарський енергетичний трейдер MET Holding AG вирішив торгувати природним газом на внутрішньому ринку України.

Також сировинний трейдер Trafigura відкрив свій офіс в Україні.

Раніше екс-міністр енергетики розповів «Слову і Ділу» про доцільність і можливості поставок зрідженого газу зі США в Україну.

Нагадаємо, Петро Порошенко заявив, що за газовий контракт 2009 року має бути політична відповідальність.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: