Ще один газовий трейдер виходить на український ринок

Читать на русском
Швейцарській MET Holding AG, що здійснює трейдингові операції на ринках нафти, газу й електроенергії в Центральній і Східній Європі, належить МЕТ Україна.

ТОВ «МЕТ Україна» отримало від Національної комісії з держрегулювання у сферах енергетики і комунальних послуг ліцензію на постачання природного газу.

Відповідне рішення держрегулятор ухвалив на засіданні в четвер, 6 липня, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Швейцарській MET Holding AG, що здійснює трейдингові операції на ринках нафти, газу й електроенергії в Центральній і Східній Європі, належить 100% «МЕТ Україна».

Угорській MOL належить 40% MET Holding, ще 60% розподілені між чотирма фізособами (B. Lakatos, G. Nagy, I. Garancsi та Ілля Трубніков).

MET Gas and Energy Marketing (Швейцарія) в 2016 році був одним із контрагентів НАК «Нафтогаз України» (контракт до лютого 2021 року).

Раніше Міністерство енергетики та вугільної промисловості анонсувало низку реформ та спільно з іншими міністерствами розробляє нормативно-правові акти з метою поліпшення бізнес-клімату в Україні.

Також Україна підписала угоду про долучення до енергосистеми Європи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: