На ремонт доріг виділили ще 2 мільярди

Читать на русском
Бюджетні кошти перерозподілили за рахунок зменшення на 2 млрд грн видатків на виплату боргів за запозиченнями.

Кабінет міністрів перерозподілив на будівництво та ремонт доріг 2 мільярди гривень.

Про це йдеться в постанові Кабміну №475 від 4 липня, передає «Слово і Діло».

Здійснити перерозподіл видатків державного бюджету шляхом збільшення обсягу видатків розвитку за програмою «Розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування» на 1987442,3 тисячі гривень; збільшення обсягу видатків споживання за програмою «Розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування» на 12 557,7 тисячі гривень», – йдеться в постанові.

На Полтавщині випробовують євросистему уповільнення автоУ Полтавській області Служба автодоріг реалізує пілотний проект зі зменшення кількості ДТП на автодорогах загального користування.

Бюджетні кошти перерозподілили за рахунок зменшення на 2 млрд грн видатків на виплату боргів за запозиченнями, залученими державою або під державні гарантії на розвиток мережі автомобільних доріг.

Нагадаємо, щонайменше 10 млрд грн, перерахувати які на масштабний ремонт доріг в Україні обіцяв до кінця червня прем’єр-міністр Володимир Гройсман, досі зберігаються в Нацбанку.

Також у березні Гройсман, звітуючи про виконані роботи за минулий рік, визнав, що торік на ці цілі виділили лише 10 млрд грн бюджетних коштів замість обіцяних 19.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: