Гройсман повідомив, скільки потрібно часу, щоб відремонтувати дороги

Читать на русском
Автодорожні організації України планують до кінця 2017 р побудувати близько 290 дорожніх об'єктів.
Гройсман під час інспекційної поїздки в Полтавській обл.

Автодорожні організації України планують до кінця 2017 року побудувати близько 290 дорожніх об'єктів.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман журналістам на брифінгу після перевірки стану дорожніх робіт в центральних областях України, передає «Слово і Діло».

Які обіцянки міністри Гройсмана повинні виконати влітку?«Слово і Діло» підготувало огляд найважливіших обіцянок, які міністри повинні виконати протягом літа.

«Я буду задоволений, коли всі дороги будуть відремонтовані. У минулому році ми відновили масштабні дорожні роботи по всій країні, в цьому році в квітні ми вийшли на ямковий ремонт, а зараз робимо реконструкцію. Ми не будемо зупинятися і через 3-7 років приведемо українські дороги в нормальний стан», - заявив Гройсман.

Він додав, що в даний час формується план будівництва і реконструкції доріг по кожній області, а «Укравтодор» готує масштабний план на 2018-2022 рр.

Раніше повідомлялося, що «Укравтодор» хоче обмежити швидкість руху в містах до 50 км/год.

Нагадаємо, 31 травня 2017 року Гройсман заявив, що планує в 2017-2018 роках зробити масштабний ремонт дороги на ділянках магістралі Львів - Тернопіль - Хмельницький - Вінниця - Умань - Одеса-Миколаїв. Подивимося, чи зможе він виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: