Бойовики вночі обстріляли житлові квартали Мар'їнки з гранатометів – СЦКК

Читать на русском
Вночі бойовики знову обстріляли житлові будинки в Мар'їнці з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Вночі бойовики знову обстріляли житлові будинки в Мар'їнці з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів, жертв немає.

Про це розповіли представники української сторони СЦКК на сторінці штабу АТО в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Вночі з 10 на 11 липня під час обстрілу позицій сил АТО в районі Мар'їнки під вогонь бойовиків з автоматичних гранатометів АГС і великокаліберних кулеметів знову потрапили житлові квартали населеного пункту», – заявили в СЦКК.

Карта АТО: ситуація на сході України на 11 липняСитуація на сході країни станом на 00:00 11 липня 2017 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

За даними центру з контролю і координації, постраждалих серед мирних жителів немає. Був пошкоджений дах житлового будинку на вулиці Героїв Чорнобиля, а на вулиці Прокоф'єва ненадовго загорілася будівля.

«Зазначений злочин свідчить про цілеспрямовані дії НЗФ ОРДО щодо подальшого загострення конфлікту, відверте нехтування Мінськими домовленостями та небажання дотримуватися перемир’я, оголошеного на період збору врожаю», – зазначили в СЦКК.

Нагадаємо, за 10 липня противник здійснив 22 обстріли українських позицій уздовж лінії зіткнення. В результаті обстрілу ніхто не постраждав, але без втрат не обійшлося: один військовослужбовець підірвався на вибуховому пристрої в районі Станиці Луганської.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: