У Києві на залізничному вокзалі запрацював безкоштовний Wi-Fi

Читать на русском
У Києві в залах відпочинку підвищеної комфортності Центрального залізничного вокзалу станції Київ-Пасажирський з'явився безкоштовний Wi-Fi.

У Києві в залах відпочинку підвищеної комфортності Центрального залізничного вокзалу станції Київ-Пасажирський з'явився безкоштовний Wi-Fi.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «Укрзалізниці».

Виділена лінія працює зі швидкістю 100 мегабіт на секунду. Зараз ведуться роботи з облаштування доступу до інтернету через Wi-Fi у сервісному центрі Центрального вокзалу, а також у кімнатах відпочинку, кімнатах матері та дитини й залі підвищеного комфорту Південної станції Київ-Пасажирський.

Після завершення робіт до безкоштовного Wi-Fi на столичному вокзалі зможуть підключитися одночасно понад 700 пасажирів.

Які підсумки роботи Балчуна в «Укрзалізниці»Транспортний експерт проаналізував діяльність «Укрзалізниці» під керівництвом поляка Войцеха Балчуна.

«Ми враховуємо побажання пасажирів щодо сервісного обслуговування на залізничному транспорті. Одним із таких побажань є цілодобовий доступ до інтернету в залах очікування. Життя настільки динамічне, що вже важко уявити його без гаджетів і відповідних умов для їхнього використання, тому працюємо в напрямку поліпшення сервісу», – розповів директор із пасажирських перевезень та сервісу Ігор Романків.

Раніше голова правління «Укрзалізниці» Войцех Бальчун розповів, як збирається заробити на використанні вокзалів.

Нагадаємо також, що «Укрзалізниця» модернізувала вагони для армії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: