Укрзалізниця обіцяє знижку на перші квитки з Києва до Праги

Читать на русском
Перші залізничні квитки з України в Чехію можна буде купити зі суттєвою знижкою до 1000 гривень.

Перші залізничні квитки з України в Чехію можна буде купити зі знижкою до 1000 гривень.

Про це повідомив глава Укрзалізниці Войцех Балчун на своїй сторінці в Facebook, інформує «Слово і Діло».

Перші три квитка в кожному продажу, що відкривається в повідомленні Київ - Прага - Київ, будуть продаватися зі значним дисконтом.

«За угодою між ВАТ Укрзалізниця та АТ Чеські залізні дороги встановлені спеціальні тарифні умови і умови реалізації проїзних документів на окремо виділені 3-и місця для проїзду сполученням Київ - Прага - Київ», - написав глава УЗ.

Відзначається, що така поїздка зі знижками може бути оформлена тільки від/до станцій Київ і Львів до/від станцій Чехії (Словаччина - тільки транзитом). Купити квитки в Чехію або з Чехії в Україну по дисконту можна як «туди і назад», так і тільки в одному напрямку «туди» чи «назад».

Мінінфраструктури спростувало автоматичне подовження контракту з БалчуномДоговір не містить норми щодо автоматичного продовження. Всі зміни в контракт вносяться шляхом підписання додаткових угод до нього, повідомили в МІУ.

У повідомленні наголошується, що спеціальні тарифні умови не комбінуються з іншими пропозиціями, в тому числі і дитячими квитками. Квитки по дисконту не можна повернути, обміняти і переоформити.

«Порівняйте переваги дисконту: вартість проїзду станом на 22 червня за дисконтною програмою в сполученні Київ - Прага - 1891,70 гривні (64,0 євро) Львів - Прага - 1513,95 гривні (51,0 євро). Квитки за звичайним тарифом на цю ж дату для міжнародного сполучення Київ - Прага - 2868,05 гривні (98,6 євро) Львів - Прага - 2403,12 гривні (82,6 євро)», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Мінінфраструктури планує запустити пасажирський поїзд за маршрутом Київ-Мінськ-Вільнюс-Рига-Таллінн.

Як повідомлялося, з серпня «Укрзалізниця» обіцяє запустити потяги і в балтійські країни.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: