Януковичу призначили безкоштовного адвоката

Читать на русском
Суд вирішив задовольнити клопотання сторони звинувачення, оскільки розгляд справи Януковича не може здійснюватися без залучення захисника.

Оболонський райсуд Києва задовольнив клопотання сторони звинувачення й ухвалив рішення про призначення екс-президенту Віктору Януковичу безкоштовного адвоката.

Відповідне рішення було озвучене в четвер, 6 липня, суддею Владиславом Дев'ятком, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

Він зазначив, що суд вирішив задовольнити клопотання сторони звинувачення, оскільки розгляд справи Януковича не може здійснюватися без залучення захисника.

Януковичу призначили адвоката із Регіонального центру надання безоплатної правової допомоги.

Також Дев'ятко нагадав, що зараз у судовому засіданні оголошено перерву до 10:00 12 липня.

Раніше повідомлялося, що колегія суддів пішла до дорадчої кімнати до 12 липня після клопотання прокурора Головної військової прокуратури Максима Крима про надання Януковичу захисника з Центру безкоштовної правової допомоги.

Перед цим Янукович заявив у відеозверненні, що відкликає своїх адвокатів із судового процесу щодо нього. Сторона звинувачення звернулася до суду з клопотанням призначити безкоштовного адвоката екс-президенту.

Також Янукович подав до Генпрокуратури заяву про державний переворот в Україні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: