День в АТО: 15 ворожих обстрілів, поранено одного бійця ЗСУ

Читать на русском
З початку доби за станом на 18:00 в зоні проведення АТО на Донбасі зафіксовано 15 обстрілів з боку бойовиків.

З початку доби за станом на 18:00 в зоні проведення АТО на Донбасі зафіксовано 15 обстрілів з боку бойовиків.

Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 6 липняСитуація на сході країни станом на 00:00 6 липня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

У результаті ворожого вогню бцло поранено бійця ЗСУ. Одного разу бандформування стріляли з мінометів, по 6 обстрілів припало на донецький і приморський напрямки, три - на луганський.

На приморському напрямку протягом дня вогонь вівся з гранатометів і стрілецької зброї в районі Павлопіля, Гнутового, Лебединського, а також Широкиного - там бойовики використовували також гранатомети.

«Донецький напрямок. На цій ділянці лінії зіткнення, незаконні збройні формування з північного передмістя тимчасово окупованого Донецька били по позиціях сил АТО неподалік Авдіївки, Дослідного, Пєсков і Невельського. Тут окупанти також застосовували гранатомети різних модифікацій, великокаліберні кулемети, стрілецьку зброю, подекуди озброєння БМП», - відзначили в штабі.

На луганському напрямку під вогнем були підрозділи ЗСУ, розташовані біля Старого Айдара і Жовтого.

Нагадаємо, на Донбасі підірвалася машина саперів.

Відзначимо також, російсько-окупаційні війська за минулу добу, 5 липня, 13 раз відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, в результаті яких один військовий отримав поранення, а ще один - бойову травму.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: