США передали до зони АТО металодетектори для пунктів стоп-контролю

Читать на русском
Поліція Донецької області отримала від посольства США 70 мобільних металодетекторів, які планується використовувати на пунктах стоп-контролю.

Поліція Донецької області отримала від посольства США 70 мобільних металодетекторів, які будуть використовувати на пунктах стоп-контролю.

Про це повідомив начальник Головного управління Нацполіціі України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін у Facebook, передає «Слово і Діло».

Полоненого росіянина передали до СБУБійці ЗСУ передали працівникам СБУ громадянина РФ та ще трьох осіб, яких затримали після боєзіткнення поблизу села Жолобок Слов'яносербського району Луганщини.

«Вчора мої друзі з посольства США передали для поліції Донецької області 70 мобільних металодетекторів фірми Garrett, які найближчим часом будуть передані поліцейським для роботи на пунктах стоп-контролю – своєрідних форпостах. Це дозволить більш ефективно виявляти зброю та боєприпаси, які не мають потрапляти із зони АТО, Донецької та Луганської областей до мирних областей України. Також будемо використовувати мобільні металодетектори й під час проведення масових заходів у регіоні заради більшої безпеки мирних жителів», – додав він.

Раніше повідомлялося, що голова Верховної Ради Андрій Парубій вважає Росію головною загрозою світової стабільності.

Нагадаємо, в Запорізькій області затримали торговців зброєю із зони АТО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: