У трьох районах Києва на два тижні відключили гарячу воду

Читать на русском
Київенерго на два тижні відключило гаряче водопостачання частини споживачів у Печерському, Дніпровському та Голосіївському районах столиці.

«Київенерго» на два тижні відключило гаряче водопостачання частини споживачів у Печерському, Дніпровському та Голосіївському районах столиці.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу компанії.

«Гаряче водопостачання тимчасово припинено для 558 житлових будинків, 31 лікувального закладу, 21 дитячого садка, 20 шкіл та 229 відомств у Печерському районі; 207 житлових будинків, 5 лікувальних установ, 16 дитячих садків, 11 шкіл і 38 відомств – у Дніпровському районі; 1 житлового будинку та 9 відомств – у Голосіївському», – розповіли в «Київенерго».

У компанії відзначили, що отримати інформацію щодо термінів проведення гідродинамічних випробувань можна на їхньому сайті.

«Київенерго» перепрошує за тимчасові незручності, зумовлені необхідністю якісної підготовки столичних тепломереж до наступного опалювального сезону», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 4 липня Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, підвищила для «Київенерго» тариф на поставку гарячої води й знизила тариф на опалення.

Раніше стало відомо, що п'ять районів столиці можуть залишитися без гарячої води до жовтня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: