Нардеп назвав безперспективною справу щодо Довгого

Читать на русском
Справа нардепа Олеся Довгого не має особливих перспектив, переконаний нардеп Георгій Логвинський.
Георгій Логвинський

Справа Олеся Довгого не має особливих перспектив, переконаний нардеп Георгій Логвинський.

Таку думку він висловив у коментарі телеканалу «112 Україна», повідомляє «Слово і Діло».

Довгий прокоментував інформацію щодо можливого позбавлення його недоторканностіОлесь Довгий назвав «чутками» інформацію про підготовку подання про зняття з нього недоторканності.

«У мене питання: за що пана Довгого? Десять років тому Довгий під час ведення сесії міськради порушив регламент. Ми можемо зробити висновок, що співучасниками злочину в цій ситуації будуть усі органи влади. Тому що ті депутати, які голосували за це рішення, ті, хто виділяв, писав, але за аналогією закону, мені здається, що весь Кабінет міністрів і вся ВР просто мають перенести свої засідання до в'язниці. Тільки мені здається, що з правом це не має нічого спільного. Як юрист і правозахисник у цих документах я бачу принципову зміну, перехід межі норм права. В мене є багато питань до легальності. Якщо щодо Довгого залишилося три місяці на те, щоб розглянути його справу в суді, це нереально. Справа навіть не потрапить до суду, за цей час не буде ознайомлений із матеріалами справи, тому це не реабілітує, але вона не є перспективною загалом», – прокоментував він.

Нардеп підкреслив, що до Олеся Довгого українці мають багато питань.

«Але невже наші правоохоронні органи не можуть знайти гідну справу, провести грамотно слідство й показати не відеошоу-програму, а грамотну юридичну роботу?», – додав Логвинський.

Нагадаємо, 4 липня регламентний комітет розпочав засідання, на якому розглядали подання на притягнення до відповідальності Олеся Довгого. Сам нардеп закликав комітет підтримати подання САП на зняття з нього недоторканності.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: