Зніміть її повністю: Довгий хоче, щоб із нього зняли недоторканність

Читать на русском
Народний депутат Олесь Довгий (Воля народу) просить регламентний комітет парламенту підтримати подання Генпрокуратури на зняття з нього недоторканності.

Народний депутат Олесь Довгий («Воля народу») просить регламентний комітет парламенту підтримати подання Генпрокуратури на зняття з нього недоторканності.

Про це він заявив під час засідання комітету, повідомляє «Слово і Діло».

«Підтримайте зазначене подання та дайте мені можливість у суді довести свою правоту», – звернувся Довгий до членів комітету.

«Дайте мені можливість захиститися там, де немає лайків у Фейсбук», – підкреслив депутат.

При цьому в своєму виступі Довгий зазначив, що не підписував жодних документів про передачу державних земель у приватну власність.

«Що стосується підписів, то єдиний підпис, який я поставив, був Дніпровський РАЦС, коли одружився з дружиною Катериною», – сказав нардеп.

Своєю чергою, генпрокурор Юрій Луценко вказав Довгому на те, що він щонайменше мав підписувати також присягу на вірність народу України, яку підписують усі депутати, на що Довгий відповів: «А, ну і це».

При цьому нардеп заявив, що звертаючись із проханням підтримати подання, він не вважає, що воно є обґрунтованим.

Також адвокат нардепа Петро Бойко зазначив, що Довгий не міг підписувати рішень про виділення земельних ділянок, оскільки це належить до повноважень міського голови.

Нагадаємо, 4 липня регламентний комітет ВР розглядає подання ГПУ про зняття недоторканності з Довгого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: