Довгий залишився задоволеним і проситиме депутатів зняти з нього недоторканність

Читать на русском
Депутат від групи Воля народу Олесь Довгий залишився задоволеним рішенням регламентного комітету парламенту направити подання Генпрокуратури щодо позбавлення його депутатської недоторканності на голосування депутатів.

Депутат від групи «Воля народу» Олесь Довгий залишився задоволеним рішенням регламентного комітету парламенту скерувати подання Генпрокуратури щодо позбавлення його депутатської недоторканності на голосування депутатів.

Про це він заявив після засідання комітету, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

«Скажу відверто, рішенням задоволений. Тут є дві складові: комітет назвав біле білим і чітко сказав, що сторона обвинувачення не надала жодних доказів. З іншого боку, я дякую колегам, які ухвалили рішення скерувати подання до зал», – зазначив Довгий.

Також він підкреслив, що проситиме депутатів підтримати зняття з нього недоторканності. Крім того, Довгий пообіцяв залишатися в Україні й нікуди не їхати.

«Нікуди їхати з цієї країни я не збираюся», – сказав він.

Нагадаємо, 4 липня регламентний комітет ВР скерував спікеру подання ГПУ на зняття з Довгого недоторканності. Сам депутат раніше закликав комітет підтримати зняття з нього імунітету.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: