Довгий прокоментував інформацію щодо можливого позбавлення його недоторканності

Читать на русском
Олесь Довгий назвав чутками інформацію про підготовку подання про зняття з нього недоторканності.

Народний депутат з групи «Воля Народу» Олесь Довгий назвав «чутками» інформацію про підготовку подання про зняття з нього недоторканності.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Я не володію інформацією щодо будь-яких кримінальних справ проти мене. Якщо дійсно якесь подання і готується, то я не збираюсь триматись за депутатську недоторканість, адже сам неодноразово звертався до голови профільного парламентського комітету з ініціативою щодо зняття такого привілею з нардепів», - написав він.

«Такі інформаційні «вкиди» я розцінюю як спробу тиску. У той же час моя позиція залишається незмінною: я залишаюсь на Батьківщині, бо дорожу своєю країною більше, аніж ті люди, які ці плітки поширюють», - додав Довгий.

Як відомо, керівник САП Назар Холодницький підписав подання на зняття депутатської недоторканості з Олеся Довгого. За його словами подання вже передали генеральному прокурору.

Також САП і НАБУ направили на підпис генпрокурора подання на зняття депутатської недоторканності з члена БПП Борислава Розенблата та нардепа від «Народного фронту» Максима Полякова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: