Тука звинуватив Жебрівського в «політичниму страусизмі»

Читать на русском
За словами Туки, він ще задовго до трагедії у Львові знав про проблеми в Україні з переробкою сміття, ще раніше він знав про нерентабельність шахт і необхідність їх закриття.

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука у відповідь на критику голови Донецької ВЦА Павла Жебрівського, звинуватив його в «політичниму страусизмі».

Відповідний коментар він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Питання екології регіону – надзвичайно складне. Робити вигляд, начебто нічого не відбувається – «політичний страусизм»! Замість того, щоб вирішувати на сучасному рівні питання водоочищення (наприклад, для Маріуполя), значно простіше видати коментар «краще іноді мовчати». Тільки від замовчування проблема не вирішиться. І від того, що радіометром вимірювати рівень мінералізації води, теж нічого не вирішиться», – написав він.

За словами Туки, він ще задовго до трагедії у Львові знав про проблеми в Україні з переробкою сміття, ще раніше він знав про нерентабельність шахт і необхідність їх закриття.

«Шановні «політичні страуси»! І ви всі теж про це чудово знали. І знаєте! То виймайте голови з піску!», – закликав він.

Як відомо, 30 червня Тука заявив, що через екологічну ситуацію на Донбасі люди не зможуть там жити протягом 10 років, тому необхідно поступово переселяти звідти місцевих мешканців. Жебрівський засудив це висловлювання заступника міністра. «Відповів так: іноді краще мовчати, аніж говорити», – написав голова військово-цивільної адміністрації в Facebook.

Також зазначимо, за повідомленнями СЦКК, бойовики блокують ремонт екологічно небезпечних об'єктів на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: