На Запоріжжі затримали торгівців зброєю з зони АТО

Читать на русском
Злочинці торгували зброєю, набоями та вибухівкою, що поставлялись із зони АТО, а саме – з Донецької області.

Поліцейські спільно з працівниками Служби Безпеки України нейтралізували на Запоріжжі групу торгівців зброєю.

Про це повідомляє прес-служба нацполіції у Facebook, передає «Слово і Діло».

Злочинці торгували зброєю, набоями та вибухівкою, що поставлялись із зони АТО, а саме – з Донецької області.

«Під час продажу вогнепальної зброї та вибухівки оперативники поліції та СБУ за підтримки бійців спецпідрозділу поліції КОРД затримали 34-річного мешканця Запорізької області. Крім того, встановлено причетність до торгівлі зброєю ще трьох осіб», - йдеться у повідомленні.

СБУ викрила корупційну схему митників Одеської областіОперативники спецслужби затримали головного інспектора після отримання ним чергового траншу в розмірі 3 тис. грн.

Зазначається також, що у затриманого серед іншого вилучено гранати Ф-1, реактивні протитанкові гранати РПГ-26, запали до ручних осколкових гранат та гранати до підствольного гранатомету ВОГ-25.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

За вчинення подібного злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років.

Також зазначимо, міністр оборони України Степан Полторак обговорив з канадським колегою закупівлю оборонного устаткування у 2018 році.

Комітет сенату США у справах збройних сил схвалив проект військового бюджету, згідно з яким близько 700 мільярдів доларів виділяють на військові потреби.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: