Бойовики готують масові провокації в Маріуполі на День Конституції

Читать на русском
Зокрема, в плани проросійських терористів входить розміщення символіки ДНР на фасадах будівель.

Зокрема, в плани проросійських терористів входить розміщення символіки «ДНР» на фасадах будівель.

Управління Служби безпеки України в Донецькій області отримало інформацію про спробу представників «Донецької народної республіки" вжити заходів, спрямованих на дестабілізацію ситуації на території Маріуполя Донецької області під час святкування 21-ї річниці Дня Конституції України - 28 червень 2017 року.

Про це повідомляє прес-служба СБУ на своїй сторінці в соцмережі Facebook, передає «Слово і Діло».

«Зокрема, в плани бойовиків входить розміщення символіки псевдодержавності освіти на фасадах будівель і трансляція вранці 28 червня т.зв. «Гімну ДНР» з використанням звукопідсилювальної апаратури з вікон окремих орендованих квартир в м Маріуполь », - сказано в повідомленні.

Карта АТО: ситуація на сході України на 27 червняСитуація на сході країни станом на 00:00 26 червня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Так, СБУ звертається до жителів регіону і попереджає, що будь-яка допомога в скоєнні вищевказаних дій буде розцінюватися як сприяння терористичної організації.

«Просимо громадян поводити себе відповідально і виважено, не реагувати і не брати участь в будь-яких протиправних діях на шкоду державній безпеці України ... На території Донецької області триває антитерористична операція, тому на будь-які провокаційні дії правоохоронці реагуватимуть рішуче, жорстко і відповідно до чинного законодавства України», - підкреслили в СБУ.

Раніше розвідка повідомила про вибух бойовиками автомобіля майора ФСБ.

Нагадаємо, 25 червня стало відомо, що на Донбасі була нейтралізована група розвідників бойовиків.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: