Сили АТО знешкодили ДРГ, якою керував громадянин РФ, ще одного росіянина взяли в полон

Читать на русском
Сили Антитерористичної операції затримали на Донбасі диверсійно-розвідувальну групу, у складі якої було щонайменше двоє росіян, один із яких – командир.
Фото з відкритих джерел

Українським військовим на Донбасі вдалося нейтралізувати диверсійно-розвідувальну групу противника, командиром якої виявився громадянин Російської Федерації.

В ході операції він та ще один член групи загинули, проте вдалося взяти в полон чотирьох членів групи, один з яких також є росіянином, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу штабу АТО.

«Внаслідок вжитих заходів чотирьох бойовиків було затримано, а ще двох: командира та одного з диверсантів, які чинили злісний опір бійцям сил АТО – ліквідовано. Варто зазначити, що загиблий командир групи був громадянином Російської Федерації, родом з міста Кірова. Серед полонених було виявлено ще одного представника РФ з Алтайського краю», – йдеться в повідомленні.

Штаб АТО: найгарячіше — в районі Бахмутської траси, є пораненіЗ огляду на кількість та інтенсивність ворожих обстрілів, найскладнішою ситуація залишається на Луганському напрямку.

В штабі АТО уточнили, що в ході затримання групи у її членів було вилучено 2 кулемети Калашникова (ПКМ), 2 снайперські гвинтівки Драгунова, 2 автомати Калашникова (АК-74) та ручний протитанковий гранатомет.

Нагадаємо, протягом останньої доби на Донбасі загинули двоє українських військовослужбовців.

Про динаміку обстрілів сил АТО за останній місяць «Слово і Діло» вже повідомляло 19 червня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: