Прогноз погоди на 27 червня: спека з грозами

Читать на русском
Погода у вівторок, 27 червня, буде спекотною і дощовою. По всій території України очікуються короткочасні дощі, місцями з грозами. Опади обійдуть тільки Рівненську, Волинську області і Крим.

Погода у вівторок, 27 червня, буде спекотною і дощовою. По всій території України очікуються короткочасні дощі, місцями з грозами. Опади обійдуть тільки Рівненську, Волинську області і Крим. Місцями пориви вітру та шквали сягатимуть 15-20 метрів.

Про це повідомляє Укргідрометцентр, передає «Слово і Діло».

Нестандартні туристичні напрямки: місця для відпочинку, що можуть вас здивуватиЛітню або травневу відпустку можна провести оригінально навіть за порівняно скромні гроші: «Слово і Діло» підібрало найцікавіші туристичні напрямки, доступні українцям цьогоріч.

Спекотно буде на півдні України, на Закарпатті та в Запорізькій, Луганській та Донецькій областях - від +29 до +34 градусів тепла.

У Карпатах стовпчик термометра покаже +18 +23 градусів тепла.

У західних регіонах і на півночі температура повітря вдень коливатиметься від +23 до +26 градусів тепла.

У Києві вночі очікується короткочасний дощ, гроза, вдень місцями пройде невеликий дощ. Температура вдень досягне +24 +26 градусів тепла.

Температура води в Чорному і Азовському морях буде коливатися в межах +22 +25 градусів тепла, в Дніпрі біля Києва - до +21.

Раніше повідомлялося, що цьогоріч у червні українці відпочиватимуть додатково два дні, ще два вихідних заплановані з нагоди державних і релігійних свят.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: