Нестандартні туристичні напрямки: місця для відпочинку, що можуть вас здивувати

Читать на русском

Як відомо, задля того, щоб зекономити на відпустці, варто потурбуватися про неї заздалегідь: туроператори радять бронювати готелі та перельоти принаймні за кілька місяців – у такому разі можна розраховувати на приємні знижки та бонуси. Для тих, хто вирішив дослухатися до цих порад, а також тих, хто замислився над тим, як і де провести травневі свята, і при цьому мріє про нетривіальний відпочинок, «Слово і Діло» підготувало інфографіку щодо найцікавіших туристичних місць, цьогоріч доступних українцям.

Напрямки обрані за даними дослідження американського журналу Conde Nast Traveller – одного зі світових лідерів думок у туристичному бізнесі. Ціна туру на двох на 7 днів/8 ночей стартує від 1 тис. дол. За ці кошти, наприклад, можна відвідати Камбоджу. За 1,2 тис. – злітати до Данії, за 1,6 тис. – до Індії. Для того, щоб відвідати Данію чи інші країни ЄС, поки що потрібно заздалегідь оформлювати візу. Якщо ж Україна таки отримає анонсований «безвіз», власникам біометричних паспортів цього робити вже не доведеться. В разі туру до Індії чи Камбоджі візу можна буде оформити вже в аеропорту.

Відпочинок за океаном або у визнаних туристичних центрах коштуватиме дорожче. Наприклад, щоб відвідати американську Каліфорнію, доведеться заплатити не менше 1650 дол., злітати на відпочинок до Канади не вдасться дешевше, ніж за 2 тис. дол., відвідати Чилі – за 3 тис. дол., Мальдіви – 4 тис. дол. на двох.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» показало найпопулярніші напрямки зимового відпочинку для українців. Також портал порахував, на скільки подорожчав цьогоріч великодні кошик українців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: