Влада Києва витратила понад 1,5 мільйона гривень на в'їзний знак з боку Борисполя

Читать на русском
Заступник Кличка зазначив, що знак з боку Борисполя – найпростіший з точки зору заміни і дешевий.
Встановлення знаку «Київ» на в'їзді з боку Борисполя

Новий в'їзний знак «Київ», який почали встановлювати з боку Борисполя, коштував міському бюджету 1,629 млн грн.

Про це розповів перший заступник голови КМДА Віталія Кличка Геннадій Пліс, передає «Слово і Діло», посилаючись на «Українську правду. Київ».

Завдання на літо: які обіцянки повинні виконати до осені представники місцевої влади«Слово і Діло» підготувало огляд обіцянок представників місцевої влади до кінця літа 2017 року.

За словами чиновника, в цю суму увійшли експертиза, проектні роботи, виготовлення та встановлення знака. «Всього ж на в'їздах до міста планують замінити ще 5 знаків, тобто в цілому буде оновлено 6 конструкцій», – сказав Пліс.

При цьому він зазначив, що знак з боку Борисполя – найпростіший з точки зору заміни та найдешевший. «Що стосується інших, то зараз експерти розробляють вигляд споруд, який потім повинен бути затверджений, і тільки потім – виготовлений і змонтований», - повідомив він. І зазначив, що через тривалий процес розробки це може зайняти певний час.

Пліс повідомив, що на кожному зі знаків буде зображено те, з чим асоціюється Київ, – історичні пам'ятки та видатні місця. Зараз встановлюється знак із зображенням покровителя Києва архангела Михаїла. Решту планують змонтувати до кінця року.

Як уже писало «Слово і Діло», в Києві перевірятимуть будинки на дотримання пожежної безпеки.

Нагадаємо, 26 травня 2017 року Кличко пообіцяв, що вже в 2018 році буде проведена реконструкція стадіону «Старт». Чи вдасться йому виконати свою обіцянку, читайте на нашому порталі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: