У Кличка пообіцяли до кінця року відремонтувати ще одну станцію метро

Читать на русском
У КМДА повідомили, що планують до кінця 2017 відремонтувати станцію метро Святошин і всі прилеглі до неї території.
Станція метро «Святошин»

Міська влада на чолі з Віталієм Кличком заявила про намір відремонтувати станцію київського метро «Святошин» і прилеглі до неї території.

Ремонтні роботи за умови наявності фінансування обіцяють завершити вже до кінця 2017 року, повідомляє прес-служба КМДА, пише «Слово і Діло».

Три роки після виборів мера Києва: які передвиборчі обіцянки встиг виконати КличкоМіський голова Києва Віталій Кличко реалізував 41 відсоток власних передвиборчих обіцянок, іще 16 відсотків він провалив.

«Станція була відкрита в 1971 році і давно потребує ремонту. Це одна з найбільш навантажених станцій метрополітену, адже щодня нею користуються близько 50 000 пасажирів, які приїжджають на міській електричці, громадському і приміському транспорті», - сказав заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Якби мери виконували всі свої обіцянки. Як би змінився Київ?«Слово і Діло» уявило, який вигляд мав би Київ, якби Віталій Кличко втілив у життя обіцяне.

Повідомляється, що на станції «Святошин» буде відремонтована вхідна група, замінені турнікети, виконано ремонт стін та відновлена ​​навігація. У виходів зі станції заплановано облаштувати нові зупинкові комплекси громадського транспорту.

При проведенні ремонтних робіт особливу увагу буде приділено облаштування пандусів та підйомних механізмів для людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.

«Також необхідно розробити комплексну схему з благоустрою та звільнити переходи і підходи до станції метрополітену від стихійної торгівлі. Особам, які здійснюють торговельну діяльність, ми пропонуємо знайти альтернативні місця для торгівлі, а саме: ринок, розташований неподалік від станції метро», - розповів Микола Поворозник.

Нагадаємо, що 7 квітня 2017 року Кличко запевнив, що повністю оновлена ​​станція метро «Лівобережна» буде відкрита 1 травня. Але чиновнику так і не вдалося виконати в термін свою обіцянку.

Раніше в КМДА розповіли, якою буде нова гілка метро на Троєщину.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: