Завдання на літо: які обіцянки повинні виконати до осені представники місцевої влади

Читать на русском

Минуло вже більше половини червня, а це значить, що термін виконання цілої низки обіцянок політиків наближається. Сьогодні «Слово і Діло» продовжує серію публікацій, присвячених обіцянкам політиків, які ті повинні виконати протягом літа. На черзі представники місцевої влади – голови обласних адміністрацій та мери.

Так, наприклад, мер Києва Віталій Кличко до 1 вересня 2017 року планує відкрити як мінімум дві сучасні школи – у Солом'янському та Святошинському районах. Губернатор Донецької області Павло Жебрівський до початку вересня також обіцяє впритул займатися освітнім питанням: наприклад, створити в Краматорську школу-хаб із найсучаснішим обладнанням, провести конкурсний відбір на посади директорів опорних шкіл, обладнати в Маріуполі ще один корпус Донецького медичного університету, а його студентам – надати гуртожиток. Крім того, саме влітку закінчується термін виконання обіцянки Жебрівського щодо реконструкції міських очисних споруд у Бахмуті.

Також варто відзначити главу Харківської ОДА Юлію Світличну, яка цього літа планує направити на оздоровлення 7 тисяч дітей області, а також відкрити в Харкові Центр надання адміністративних та соціальних послуг. Така ж кількість обіцянок, які слід виконати до кінця літа, зареєстрована і у міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа. Він, зокрема, пообіцяв відремонтувати вулицю Лесі Українки та надати трьом школам міста сучасне освітлення.

Нагадаємо, раніше портал розповів, які обіцянки повинні виконати протягом найближчих двох із половиною місяців члени Кабінету міністрів і депутати Верховної Ради.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: