Порошенко сьогодні зустрінеться з Туском

Читать на русском
Також український президент зустрінеться з президентом Європейської народної партії та іншими лідерами держав-членів ЄС.

Президент України Петро Порошенко у четвер, 22 червня, здійснить робочий візит до Брюсселя.

Про це інформує сайт глави держави, передає «Слово і Діло».

Чумак і Березюк vs. Порошенко: хто краще виконує обіцянки?Після того, як народні депутати Віктор Чумак і Олег Березюк під Верховною Радою закликали Порошенка виконувати свої обіцянки, «Слово і Діло» вирішило перевірити, чи можуть самі нардепи показати йому хороший приклад.

Під час візиту запланована зустріч із президентом Європейської Ради Дональдом Туском, президентом Європейської народної партії Джозефом Долем, а також іншими лідерами держав-членів ЄС. Крім цього, Порошенко візьме участь у розширеному Саміті Європейської народної партії.

Як зазначається, президент поінформує співрозмовників про загострення безпекової ситуації на Донбасі, стан виконання та конкретні випадки порушення російською стороною Мінських домовленостей з метою забезпечення позитивного рішення Європейської Ради щодо продовження секторальних санкцій проти Росії. Також Президент України планує обговорити питання, пов’язані з підготовкою до Саміту Україна-ЄС 12-13 липня 2017 року в Києві.

Нагадаємо, 20 червня Петро Порошенко у Вашингтоні провів зустрічі з президентом США Дональдом Трампом, віце-президентом США Майком Пенсом, міністром оборони Джеймсом Меттісом, держсекретарем США Рексом Тіллерсоном, директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард, президентом Світового банку Джимом Ен Кімом.

Як відомо, Порошенко обговорив з міністром торгівлі США питання активізації інвестицій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: