Сьогодні Україну затягнуть дощі і трохи похолодає

Читать на русском
По всій Україні синоптики обіцяють переважно дощі, місцями без опадів. У південних областях температура повітря вдень +32 градуса.

У середу, 21 червня, вночі у західних та північних областях, вдень в інших регіонах України, крім північної частини, пройде короткочасний дощ з грозою. Місцями будуть пориви до 15-20 м/с.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передає «Слово і Діло».

В центральних областях буде хмарно з проясненнями, невеликий дощ. Температура повітря вночі +17 ... +18°С, вдень +27 ... +28°С.

Нестандартні туристичні напрямки: місця для відпочинку, що можуть вас здивуватиЛітню або травневу відпустку можна провести оригінально навіть за порівняно скромні гроші: «Слово і Діло» підібрало найцікавіші туристичні напрямки, доступні українцям цьогоріч.

На заході країни очікується мінлива хмарність, локально пройдуть дощі з грозами. Температура повітря вночі +17 ... +19ºС, вдень +24 ... +27°С.

На півночі України буде хмарно, місцями очікуються дощі з грозами. Температура повітря вночі +15 ... +18ºС, вдень +23 ... + 25°С.

У східних областях погода ясна, лише в Харкові пройде невеликий дощ. Температура повітря вночі +14 ... +17°С, вдень +26... +29°С.

У південних областях збережеться сонячна і суха погода. Вночі +16 ... +20°С, протягом дня +28 ... +32°С.

Раніше метеорологи передбачили екстремальні погодні катаклізми у 2017 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: