У Київраді «Самопоміч» звернулася до Порошенка і Гройсмана

Читать на русском
Фракція Самопоміч звертається до президента України і Кабміну із закликами забезпечити безперешкодний вивіз сміття зі Львова на резервні сміттєві полігони.

Депутати Київської міської ради від фракції «Об'єднання «Самопоміч» закликали президента України Петра Порошенка та Кабінет міністрів допомогти Львову вирішити проблему вивезення сміття.

Про це під час виступу з трибуни Київради заявив голова фракції «Об'єднання «Самопоміч» у Київраді Сергій Гусовський, повідомляє «Слово і Діло».

«Фракція «Самопоміч» у Київраді звертається до Президента України і Кабінету міністрів України. Сміттєва блокада Львова, культурної столиці України, досягнула межі, за якою починається пряма загроза для життя і здоров’я майже мільйона українців. Уже більше року триває відверте ігнорування закликів львів’ян із керівництвом міста до найвищих владних кіл держави з проханням про допомогу», - сказав Гусовський.

У БПП закликали Садового піти у відставкуЛьвівський міський голова Андрій Садовий повинен негайно вирішити проблему з вивезенням сміття з міста або піти у відставку, – заявила народний депутат з фракції БПП Оксана Юринець.

За його словами, фракція «Самопоміч» звертається до президента України та Кабміну «із закликами щодо забезпечення безперешкодного вивезення сміття зі Львова на резервні сміттєві полігони. По-друге, виділення земельної ділянки для нового резервного полігону для міста Львова та чотирьох районів Львівської області, яка відповідатиме державним будівельним нормам».

Зазначимо, в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун перебуває у Львові, де оцінює епідеміологічну ситуацію.

Також нині віце-спікер Верховної Ради Оксана Сироїд заявила, що долучається до голодування лідера фракції «Самопоміч» Олега Березюка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: