Кабмін готовий виділити кошти на вирішення проблеми зі сміттям у Львові – Гройсман

Читать на русском
Кабмін готовий виділити гроші з резервного фонду на облаштування полігону для прийому сміття у Львівській області.

Кабінет міністрів України готовий виділити 50 млн гривень на облаштування полігону для прийому сміття на одному із запропонованих у Львівській області 14 земельних ділянок.

Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман сьогодні в ході селекторної наради з питання підготовки до опалювального сезону 2017-2018 рр., передає «Слово і Діло».

Відсторонення від посади і позачергові вибори у Львові: чим закінчиться «сміттєва історія» для СадовогоПолітичний експерт оцінив загострення довкола головної львівської проблеми і розповів, за яких умов Андрія Садового можуть позбавити крісла мера.

«Запитайте у міської влади, скільки їм треба часу, щоб вирішити це питання», - звернувся прем'єр до керівництва Львівської обласної державної адміністрації.

Крім того, Гройсман звернувся до місцевих міської влади з проханням допомогти Львову із прийомом сміття на свої муніципальні полігони.

«Хочу зараз попросити всю країну: шановні колеги, міські та сільські голови, очільники ОДА, якщо до вас, випадково, звернеться голова міста Львів Андрій Іванович Садовий за допомогою в певний період часу з вивезенням сміття зі Львова, я вас дуже прошу, будь ласка, якщо ви можете зробити, допоможіть», - сказав Гройсман.

За повідомленням пресс-служби Львівської міської ради у Львові накопичилося понад 8,5 тис. тонн твердих побутових відходів, які немає куди вивезти.   Раніше Гройсман пояснив Садовому, як вирішити проблему зі сміттям у Львові.

Нагадаємо, Садовий має намір боротися з інфекціями і вивозити зі Львова біологічні відходи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: