Кличко презентуватиме Київ на конгресі Всесвітньої асоціації мегаполісів

Читать на русском
Всесвітня асоціація мегаполісів має 30-річну історію та об’єднує керівників майже 140 найбільших міст та агломерацій світу.

Мер Києва Віталій Кличко 18-24 червня відвідає з робочим візитом Канаду і візьме участь у відкритті та роботі ХІІ конгресу Всесвітньої асоціації мегаполісів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сайт Кличка.

Завдання на літо: які обіцянки повинні виконати до осені представники місцевої влади«Слово і Діло» підготувало огляд обіцянок представників місцевої влади до кінця літа 2017 року.

Зазначається, що у Монреалі мер Києва презентує українську столицю на пленарній сесії «Міста в центрі ухвалення рішень – стратегії інтегрованого сталого розвитку». У Монреалі запланована також зустріч Кличка з мером Монреаля Дені Кодером.

Крім того, Кличко відвідає канадське місто-побратим Києва Торонто, де запланована зустріч з мером та представниками муніципальної влади, ділових кіл та українською громадою Торонто.

Віталій КличкоМіський голова Києва

Всесвітня асоціація мегаполісів (Metropolis) має 30-річну історію та об’єднує керівників майже 140 найбільших міст та агломерацій світу. Вона є майданчиком для контактів і обміну досвідом у вирішенні широкого спектру питань місцевого та глобального рівня.

Нагадаємо, у Києві підняли тарифи на утримання будинків.

Зазначимо, що Кличко не зміг виконати обіцянку не піднімати тариф квартплати в столиці, яке він дав у березні 2015 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: