«Укрзалізниця» анонсувала запуск поїздів у Болгарію

Читать на русском
У даний момент в «Укрзалізниці» працюють над тим, щоб вже з грудня цього року запустити безпересадкове сполучення Київ - Відень.

«Укрзалізниця» з 15 червня запускає залізничне сполучення між Львовом і болгарською Варною.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє глава правління компанії Войцех Балчун, передає «Слово і Діло».

Які підсумки роботи Балчуна в «Укрзалізниці»Транспортний експерт проаналізував діяльність «Укрзалізниці» під керівництвом поляка Войцеха Балчуна.

«Сьогодні «Укрзалізниця» з'єднує Київ з п'ятьма столицями наших західних сусідів: Прагою, Братиславою, Будапештом, Варшавою, Бухарестом. Стартує поїзд «Ковель - Хелм», а з 15 червня ми запускаємо повідомлення Львів - Варна, яке пройде також через Івано-Франківськ та Чернівці. Це зробить зручними поїздки наших громадян на пляжі сонячної Болгарії. Незабаром має почати курсувати друга пара поїздів Hyundai Rotem сполученням Київ - Перемишль, чий маршрут пройде через Вінницю, Хмельницький та Тернопіль», - написав Балчун.

Він додав, що в даний момент в «Укрзалізниці» працюють над тим, щоб вже з грудня цього року запустити безпересадкове сполучення Київ - Відень.

Раніше повідомлялося, що «Укрзалізниця» обіцяє запустити поїзда в Балтійські країни.

А з 5 червня «Укрзалізниця» запустила поїзди в напрямку Чорноморського узбережжя, в Затоку, Кароліно-Бугаз та Білгород-Дністровський.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: