«Укрзалізниця» запускає потяги до Затоки і Кароліно-Бугазу

Читать на русском
Укрзалізниця запускає потяги, що курсуватимуть у напрямку Чорноморського узбережжя, до Затоки, Кароліно-Бугазу та Білгород-Дністровського.

З 5 червня «Укрзалізниця» запустить потяги, що курсуватимуть у напрямку Чорноморського узбережжя, до Затоки, Кароліно-Бугазу та Білгород-Дністровського.

Про це повідомила прес-служба компанії, передає «Слово і Діло».

«Укрзалізниця» продовжила маршрути проходження двом потягам далекого прямування уздовж всього Чорноморського узбережжя Одеської області в Білгород-Дністровський. Таким чином, пасажири отримають можливість подорожувати залізницею не тільки в Одесу, а й в Кароліно-Бугаз, Затоку і Білгород-Дністровський», - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, поїзд №221/521 - №222/522 Київ, Житомир - Білгород-Дністровський з 5 червня курсуватиме через день по непарних числах, з Білгород-Дністровського - по парних.

Другий поїзд №288/287 Чернігів, Київ - Білгород-Дністровський курсуватиме з 6 червня через день по парних числах, у зворотному напрямку - по непарних.  

Омелян про Балчуна: рік його керівництва завдав великої шкоди «Укрзалізниці»За словами міністра, він не єдиний в уряді, кого не влаштовує стан компанії під керівництвом Войцеха Балчуна.

Раніше «Укрзалізниця» оголосила про продовження на сезон літніх перевезень маршруту прямування поїздів, що курсують в напрямку Чорноморського узбережжя, до Затоки Кароліно-Бугаз.

Також, з 16 червня «Укрзалізниця» для задоволення попиту пасажирів на перевезення залізничним транспортом в літню пору призначила додатковий швидкісний поїзд категорії «Інтерсіті +» №761/762 за маршрутом Київ - Одеса - Київ, який курсуватиме щоденно.

Також відомо, що до початку курортного сезону «Укрзалізниця» запустить пряме залізничне сполучення Одеса-Маріуполь.

Також в компанії вже задумалися про підвищення вартості квитків на популярних напрямках на чверть від їх нинішньої вартості.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: