«Укрзалізниця» хоче підвищити ціну квитків на популярних напрямках на чверть

Читать на русском
В Укрзалізниці думають підвищити вартість квитків на популярних напрямках на чверть їх нинішньої вартості.
фото: ТСН

В «Укрзалізниці» думають підвищити вартість квитків на популярних напрямках на чверть їх нинішньої вартості.

Про це розповів голова наглядової ради «Укрзалізниця» Євген Кравцов, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

«УЗ не буде просто проводити індексацію, наприклад, на 20% на всі квитки. Це буде зроблено вибірково. Там, де необгрунтовано низькі ціни, вони будуть значно підвищені, на 15-25%. За іншими напрямками, де немає попиту і необхідно залучати пасажирів, можливе зниження цін», - сказав він.

Сергій КаплінГолова політичної партії "Соціал - демократична партія"
Каплін пообіцяв звільнити Войцеха Бальчуна з посади голови правління ПАТ «Укрзалізниця»Сказано 10 лютого 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

При цьому він озвучив найпопулярніші напрямки і слабо завантажені маршрути.

«Наприклад, це може бути на такому значно завантаженому напрямку, як «Київ-Одеса». Але на менш завантаженому, наприклад, «Одеса-Херсон» може відбутися здешевлення. Крім того, можливе зниження цін на маршрути в Західній Україні, де висока конкуренція з іншими видами транспорту», - зазначив Кравцов.

Нагадаємо, 30 травня міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що рік управління Войцеха Балчуна завдав великої шкоди «Укрзалізниці».

Раніше в УЗ прокоментували повідомлення російських ЗМІ про можливе скасування пасажирського сполучення з РФ «Укрзалізницею»: в компанії не планували нічого такого і не отримували жодних розпоряджень з цього приводу від влади.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: