СБУ на Донбасі ліквідувала агентурну мережу спецслужб РФ

Читать на русском
Спецслужби РФ також цікавили інфраструктурні деталі фортифікаційних споруд Збройних сил України.

Співробітники СБУ викрили на Донбасі агентурну мережу, організовану представниками Головного розвідувального управління Генштабу Збройних сил РФ.

Про це повідомляє прес-служба СБ України, передає «Слово і Діло».

Блокада Придністров'я: яку користь може отримати УкраїнаЖурналіст Денис Попович розповів, як Україна може скористатися блокадою Придністров'я для врегулювання конфлікту на сході нашої країни.

«Правоохоронці встановили, що через знайомих, які знаходяться на тимчасово окупованих терористами територіях, російські спецслужби завербували двох жителів Лисичанська та Костянтинівки. Вони отримали завдання від російських кураторів, які маскувалися в Луганську під «дахом» правоохоронних органів «так званої «ЛНР», створити розгалужену мережу інформаторів на підконтрольній українській владі території Донбасу», - повідомили в прес-службі.

Також в повідомленні додали, що співробітники контррозвідки СБ України задокументували, що основним завданням агентів був збір і передача інформації про передислокацію підрозділів сил антитерористичної операції поблизу лінії розмежування.

Спецслужби РФ також цікавили інфраструктурні деталі фортифікаційних споруд Збройних сил України. Інформацію агенти передавали мобільними телефонами, використовуючи окремі сім-карти.

Раніше з ЗМІ з'явилася інформація про те, що було встановлено особу журналіста, який зник на Донбасі 7 червня.

Нагадаємо, в окупований Донбас намагалися провести контрабандою скрипку Страдіварі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: