СБУ допитала Савченко по справі Геращенка

Читать на русском
На думку Геращенка, зібраних під час слідства доказів цілком достатньо для винесення судом обвинувального вироку.
Антон Геращенко

У справі про замах на народного депутата Антона Геращенка слідчі СБУ допитали народного депутата Надію Савченко і закінчили розслідування 7 червня.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав Антон Геращенко, передає «Слово і Діло».

«Серед інших, (у справі про замах на вбивство народного депутата Геращенко, - ред.) була допитана і Надія Савченко», - написав нардеп.

Замах на Антона Геращенка. А чи був хлопчик?Скандал із замахом на народного депутата нагадує дешевий мюзикл, вважає експерт із питань національної безпеки Ігор Смаглюк.

Депутат також зазначив, що вчора, 7 червня, слідчі СБУ завершили розслідування у справі про спробу замаху на нього в січні 2017 року.

«Двоє раніше судимих ​​громадян України, які були завербовані російськими спецслужбами для організації цього теракту підуть в суд вже зараз. Звинувачення буде просити для них довічне ув'язнення», - додав Геращенко.

На його думку, зібраних під час слідства доказів цілком достатньо для винесення судом обвинувального вироку.

«Громадянин України Андрій Т., а також співробітник російських спецслужб, ім'я якого поки є таємницею слідства, займалися підготовку замаху на мене з території держави агресора, будуть оголошені в міжнародний розшук за звинуваченням в організації вбивства і тому решту життя проведуть безвиїзно в РФ», - написав Геращенко.

А 23 січня 2017 року Геращенко запевнив, що суд над затриманими в підготовці його вбивства буде відкритим для ЗМІ. Подивимося, чи зможе нардеп стримати свою обіцянку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: