ЗМІ: встановлено особу журналіста, який зник на Донбасі

Читать на русском
Як повідомив Єгор Фірсов на своїй сторінці в фейсбуці, в четвер поліція відкрила провадження за фактом зникнення Станіслава. СБУ теж в курсі.
На Донбасі зник журналіст

Справжнє ім'я журналіста, який жив в Донецьку з моменту окупації, писав в українські ЗМІ під псевдонімом Станіслав Васін і минулого тижня зник, - Станіслав Асєєв.

Про це стало відомо з оточення Станіслава, передає «Українська правда», пише «Слово і Діло».

Асєєв народився 1 жовтня 1989 року. З моменту окупації жив у Донецьку. Останній раз він виходив на зв'язок 2 червня. За інформацією джерела, він живий.

Як повідомив Єгор Фірсов на своїй сторінці в фейсбуці, в четвер поліція відкрила провадження за фактом зникнення Станіслава. СБУ теж в курсі.

Він підкреслив, що зараз робиться все можливе, щоб включити Стаса в список на обмін як заручника.

«Стаса треба рятувати, поки потрібна медійна підтримка в іноземних ЗМІ - це може прискорити звільнення. На окупованих територіях зв'язок з ОБСЄ, ООН та іншими міжнародними організаціями може підтримувати мати Стаса», - додав Фірсов.

Нагадаємо, що 7 червня стало відомо про те, що на Донбасі зник журналіст, який писав під псевдонімом Станіслав Васін.

Раніше стало відомо, що на Донбасі ліквідували російського снайпера.

А 8 лютого 2017 року Президент України Петро Порошенко зазначив, що і він як Президент, і Міністерство закордонних справ за його дорученням роблять все можливе для якнайшвидшого повернення Романа Сущенко в Україну. Подивимося, чи вдасться йому виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: