Геращенко розповів, навіщо кілер Кадирова зустрічався з лідерами добробатів

Читать на русском
Кілер перебував на території України протягом кількох років, його завданням було знайомство з відомими українськими політиками та журналістам.

Кілер Артур Денісултанов-Курмакаєв зустрічався з керівниками добровольчих батальйонів в Україні.

Про це в ефірі каналу «112 Україна» заявив депутат фракції «Народний фронт», радник очільника МВС Антон Геращенко, передає «Слово і Діло».

Він зазначив, що кілер перебував на території України протягом кількох років, його завданням було знайомство з відомими українськими політиками та журналістам, щоб мати можливість отримати доступ до них у будь-який момент. Також він зустрічався з лідером «Радикальної партії» Олегом Ляшком.

Замах на Осмаєва: важливі деталі про кілера і шанси вийти на замовникаДиректор Центру близькосхідних досліджень оцінив ситуацію із замахом на Адама Осмаєва і пояснив, на які деталі варто звернути увагу.

«Я знаю ще про кількох відомих людей, зокрема керівників добровольчих батальйонів, з якими ця людина зустрічалася. Якби отримали команду вбити Олега Ляшка, або лідера добровольчого батальйону, то він міг би це зробити», - наголосив Геращенко.

Нагадаємо, 1 червня в Києві на Подолі було вчинено збройний напад на бійців добровольчих батальонів Адама Осмаєва та Аміну Окуєву.

Нападником виявився пітерський бандит Артур Денісултанов-Курмакаєв на прізвисько «Дінго», який колись убив екс-охоронця Рамзана Кадирова. Голосіївський районний суд Києва на два місяці заарештував кілера.

8 червня Адама Осмаєва виписали з лікарні та взяли під охорону.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: