Ляшко упізнав нападника на Осмаєва

Читать на русском
Нардеп від фракції Радикальної партії заявив, що лідер партії упізнав кілера, який стріляв в Осмаєва.

Лідер фракції «Радикальної партії» Олег Ляшко упізнав у нападнику на учасника АТО Адама Осмаєва людину, яка представлялася німецьким журналістом Алексом Вернером.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook народний депутат від політсили Ігор Мосійчук, повідомляє «Слово і Діло».

«Агент російських спецслужб, особистий кілер Рамзана Кадирова Артур Деніссултанов-Курмакаєв намагався ввійти в оточення Олега Ляшка. Після вчорашньої події і встановлення особи кілера – Олег Валерійвич його впізнав», – повідомив Мосійчук.

За його словами, навесні 2016 року цей чоловік представлявся німецьким журналістом на ім'я Алекс Вернер і особисто контактував із Ляшком. Нардеп додав, що «журналіст» зустрівся з лідером фракції в Києві і пропонував зробити інтерв'ю, а також залишив візитку, яка зараз в архіві у помічників Ляшка.

«Як тільки Олег Ляшко впізнав кілера, ми зв'язались із правоохоронними органами. Як виявилось, не лише ми. Деніссултанов-Курмакаєв, намагався зав'язати контакт з рядом інших політиків і осіб, пов'язаних з українськими збройними формуваннями. Наразі встановлюється весь перелік тих, кому загрожувала, і я певен, продовжує загрожувати небезпека», – підкреслив депутат.

Нагадаємо, Геращенко розповів про нападника на Осмаєва і Окуєву.

Раніше Нацполіція проводила допит нападника на Осмаєва і Окуєву.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: