Суд заарештував підозрюваного в нападі на Осмаєва і Окуеву на два місяці

Читать на русском
Голосіївський районний суд Києва на два місяці заарештував нападника на Адама Осмаєва і Аміну Окуеву.

Голосіївський районний суд Києва на два місяці заарештував нападника на Адама Осмаєва і Аміну Окуеву.

Про це розповіла прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«За клопотанням прокуратури міста Києва зловмисникові, який підозрюється в замаху на життя добровольців АТО Адама Осмаєва і Аміну Окуеву, обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 діб без права на заставу», – написала вона.

За словами Максимець, підозрюваний був доставлений в будівлю суду в супроводі лікарів і під посиленою охороною.

У прокуратурі заявили, що проводять всі необхідні заходи для встановлення обставин замаху, на місці події проведено слідчий експеримент.

Також призначені судові експертизи, в тому числі і дактилоскопічна для ідентифікації особи підозрюваного.

Триває перевірка обставин отримання підозрюваним паспорта громадянина України.

Нагадаємо, 3 червня Окуева розповіла про стан пораненого чоловіка: за її словами, він почав підніматися і має намір скоро почати робити дихальну гімнастику для легенів.

1 червня в центрі Києва стався напад на чеченських добровольців батальйону імені Іси Мунаева: в перестрілці був поранений чинний командир підрозділу Адам Осмаєв. Його дружина, Аміна Окуева встигла вихопити пістолет і поранити кілера з документами на ім'я громадянина України Олександра Дакара.

Нападник, який може мати стосунок до російських спецслужб і Рамзана Кадирова, отримав поранення хребта і знаходиться в лікарні під наглядом поліції і лікарів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: