В Індії стався вибух на фабриці феєрверків, є жертви

Читать на русском
Завод раніше знаходився в населеній місцевості, але був перенесений за місто кілька років тому. Відзначено, що власник заводу переховується від слідства.
В Індії вибухнула фабрика феєрверків

У Індії, в штаті Мадхья-Прадеш, стався вибух на фабриці з виробництва феєрверків, в результаті чого загинули 25 осіб.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на Times of India.

Завод раніше знаходився в населеній місцевості, але був перенесений за місто кілька років тому. Відзначено, що власник заводу переховується від слідства.

«Щонайменше 25 людей загинули, і ще вісім - важко поранені в результаті потужного вибуху на заводі феєрверків в окрузі Балагхат. Постраждалих госпіталізували», - йдеться в повідомленні.

Нестандартні туристичні напрямки: місця для відпочинку, що можуть вас здивуватиЛітню або травневу відпустку можна провести оригінально навіть за порівняно скромні гроші: «Слово і Діло» підібрало найцікавіші туристичні напрямки, доступні українцям цьогоріч.

У виданні відзначили, що причина вибуху ще не відома. Згідно з інформацією, звуки вибухів були чутні в декількох кілометрах від місця подій.

Крім того, повідомляється, що завод раніше знаходився в населеній місцевості, але був перенесений за місто кілька років тому. Відзначено, що власник заводу переховується від слідства.

Раніше повідомлялося, що до Харкова з Індії завезли вірус малярії.

Нагадаємо, Індія запустила ракету для пілотованих польотів у космос.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: