Працівники Миколаївського заводу не вийшли на заявлене Капліним перекриття траси Київ-Одеса

Читать на русском
Працівники Миколаївського заводу імені 61 комунара не перекривали трасу Київ-Одеса, незважаючи на факт зростання заборгованості перед ними з боку керівництва.

Перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення, народний депутат України Сергій Каплін проігнорував обіцянку перекрити трасу Київ-Одеса у разі несплати працівникам Миколаївського заводу імені 61 комунара кількарічної заборгованості з заробітної плати.

Обіцянку нардеп оприлюднив 9 листопада 2016 року на власній сторінці у Фейсбуці, передає «Слово і Діло».

Перелічивши вимоги профспілок та працівників заводу щодо повернення на роботу, виплати зарплат за 2 роки та розслідування діянь попереднього директора Федора Петрова, Каплін публічно пообіцяв: якщо новий керівник заводу Андрій Нестріляй не візьметься за їхнє виконання, протестувальники перекриють міжнародну трасу Київ-Одеса.

31 травня 2017 року працівники заводу імені 61 комунара знову вимагали погашення заборгованості під Кабінетом Міністрів України. За словами Капліна, з листопада 2014 року по травень 2017 року заборгованість перед працівниками зросла на 14 млн гривень: з 40 до 54. Проте працівники заводу не перекривали трасу Київ-Одеса, як це обіцяв нардеп.

Нагадаємо, раніше Каплін не зміг організувати дві акції протесту, зібрати які він обіцяв під час роботи місії МВФ у Києві та засідання парламенту у листопаді.

Наразі рівень відповідальності члена фракції партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка», голови партії «Соціал-демократична партія» Сергія Капліна є на межі 23%. Зі 104 обіцянок нардеп спромігся виконати 24, 44 залишилися без виконання і ще 36 очікують своєї черги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: