Федерація профспілок не вийшла на жоден з обіцяних Капліним мітингів

Читать на русском
Сергій Каплін провалив дві обіцянки щодо організації акцій протесту Федерації профспілок України.
Сергій КаплінФото: РИА Новости Украина

Народний депутат Сергій Каплін не зміг організувати дві акції протесту, зібрати які він обіцяв під час роботи місії МВФ у Києві та засідання парламенту 17 листопада.

Обидві обіцянки нардепа «Слово і Діло» зафіксувало 18 жовтня.

Тоді Каплін, заявивши про готовність відстоювати права профспілок заявив: «17 листопада ФПУ вийде під стіни парламенту, щоб вимагати ухвалення соцпакету профспілок та врахування наших пропозицій у Держбюджеті 2017 року». Однак, як з’ясувало «Слово і Діло», жодних протестних акцій під егідою ФПУ поблизу Верховної Ради в четвер, 17 листопада, не відбувалося.

Сергій КаплінГолова політичної партії "Соціал - демократична партія"
Каплін запевнив, що ФПУ вийде на акцію протесту в період наступного приїзду місії МВФ в УкраїнуСказано 18 жовтня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Так само «повз касу» пройшла обіцянка депутата про те, що ФПУ влаштує пікет «проти тиску фінансової інституції МВФ та її антисоціальних вимог» під час наступного візиту представників місії в Україну. Як відомо, сьогодні місія завершила роботу в нашій країні. За цей час анонсований Капліним пікет не відбувся.

Нагадаємо, сьогодні Єгор Соболєв заявив, що фракція «Самопомочі» бойкотуватиме роботу Верховної Ради, поки в сесійній залі не буде розглянутий проект постанови про зняття недоторканності з Вадима Новинського.

В активі Сергія Капліна лише 19 виконаних обіцянок проти 40 невиконаних. У рейтингу відповідальності депутатів Верховної Ради він посідає невисоке 237-е місце.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: