Каплін прокоментував обіцянку стосовно звільнення Бальчуна

Читать на русском
Народний депутат України Сергій Каплін розповів, що він зробив для виконання своєї обіцянки про звільнення глави УЗ Войцеха Бальчуна.

Народний депутат Сергій Каплін направив депутатський запит міністру інфраструктури, завдяки якому, за словами нардепа, Омелян може усунути з посади главу правління «Укрзалізниці» Войцеха Бальчуна.

Сергій КаплінГолова політичної партії "Соціал - демократична партія"
Каплін пообіцяв звільнити Войцеха Бальчуна з посади голови правління ПАТ «Укрзалізниця»Сказано 10 лютого 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Про це він заявив в ефірі програми «Право на владу», коментуючи власну обіцянку стосовно звільнення глави УЗ, повідомляє «Слово і Діло».

«Завдяки моєму депутатському запиту у вас, пане міністре (Омелян – Ред.), є можливість уже сьогодні дати доручення і звільнити з посади пана Бальчуна. Тому ви зобов'язані як міністр ухвалити рішення», – заявив Каплін.

Каплин прокомментировал своё обещаниеSlovoiDilo

Нагадаємо, 10 лютого нардеп Каплін пообіцяв звільнити Войцеха Балчуна з посади голови правління ПАТ «Укрзалізниця». Нардеп наголосив, якщо Бальчун сам не подасть у відставку протягом кількох наступних тижнів, то його буде звільнено.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: