Гройсман повідомив, якою буде пенсія з жовтня 2017 року

Читать на русском
За словами Гройсмана, вже жовтні уряд проведе осучаснення, яке дозволить підняти пенсії для мільйонів наших громадян похилого віку.
Володимир Гройсман

Заплановане на жовтень 2017 року осучаснення пенсій в Україні торкнеться дев'яти мільйонів пенсіонерів.

Про це написав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Проект пенсійної реформи: нововведення в нарахуванні трудового стажу«Слово і Діло» показало, як, відповідно до проекту пенсійної реформи, буде відбуватися нарахування пенсійного стажу українців.

За підрахунками Гройсмана, пенсія, наприклад, маляра зі стражем 37 років в Україні зараз становить 2 334 гривень, а з 1 жовтня підвищиться на 600 гривень - до 2 961 гривні.

За словами Гройсмана, вже жовтні уряд проведе осучаснення, яке дозволить підняти пенсії для мільйонів наших громадян похилого віку.

«Люди, які все життя віддали сумлінній праці на благо нашої держави, повинні отримувати гідну пенсію. Уряд взявся за вирішення цього завдання. Уже в жовтні ми проведемо осучаснення, яке дозволить підняти пенсії для мільйонів наших громадян похилого віку», - написав Гройсман.

Хто повинен виходити на пенсію раніше і чому доведеться підвищувати пенсійний вікГолова комітету економістів України пояснив, кому можна раніше йти на пенсію і за яких умов пенсійна реформа матиме успіх.

Нагадаємо, що уряд залишив призначені раніше спецпенсії.

А Світовий банк, який працював разом з МВФ і урядом над проектом закону про пенсійну реформу, підтримав його.

Відзначимо, 18 травня 2017 року Гройсман пообіцяв до кінця 2017 року року підвищити пенсії військовим пенсіонерам. Подивимося, чи зможе він стримати свою обіцянку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: