В Раді назвали дату ухвалення законів щодо медичної реформи

Читать на русском
22 червня законопроекти щодо медичної реформи можуть бути ухвалені в цілому. Про це повідомив депутат від БПП Сергій Березенко.

Закони по медичній реформі можуть бути ухвалені до кінця червня.

Про це повідомив журналістам на брифінгу за результатами засідання Ради реформ член парламентського комітету з питань охорони здоров'я, депутат від БПП Сергій Березенко, передає «Слово і Діло».

Березенко зазначив, що до парламенту будуть внесені нові законопроекти, за якими є консенсус політичних сил.

«На наступній погоджувальній раді мінімум три фракції запропонують включити проекти до порядку денного. У вівторок, 6 червня, проекти голосуванням можуть бути включені до порядку денного. У середу їх розгляне комітет, щоб у четвер, 8 червня, ухвалити їх у першому читанні. Наша фракція буде просити скоротити процедуру підготовки до другого читання», - сказав Березенко.

За його словами, 22 червня законопроекти можуть бути ухвалені в цілому.

Перші кроки медичної реформи: як оцінюють роботу МОЗ українці?Майже половина українців вважають, що якість медичних послуг у державних закладах охорони здоров’я за останній рік погіршилась, іще третина – що вона залишилась незмінною.

У свою чергу виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун сподівається на включення у вівторок, 6 червня, до порядку денного роботи Верховної Ради законопроектів щодо реформи фінансування охорони здоров'я.

Раніше Володимир Гройсман домовився про співпрацю з Ізраїлем з медицини та запобігання НС.

Як відомо, Порошенко підписав закон про фінансову автономії медичних закладів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: