Росія запустила ракети по Пальмірі

Читать на русском
Цілями ракет була важка техніка і скупчення живої сили бойовиків, перекинутих з Ракка, сказано в заяві Міноборони Росії.
Запуск ракет РФ по Сирії

Чотири ракети Росії були запущені по цілям ІДІЛ.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на РІА Новини.

Цілями ракет була важка техніка і скупчення живої сили бойовиків, перекинутих з Ракку, сказано в заяві Міноборони Росії.

«Мій дорогий друг Путін»: навіщо Ердоган вирішив знову подружитися з РосієюПолітичний експерт пояснив, з чим пов’язане відновлення стосунків Росії і Туреччини та чого очікувати після примирення.

«З акваторії в східній частині Середземного моря фрегатом «Адмірал Ессен» і підводним човном «Краснодар» ВМФ Росії здійснені пуски чотирьох крилатих ракет Калібр по об'єктах терористичного угруповання ІДІЛ в районі Пальміри ... Все цілі уражені», - цитує РІА Новини повідомлення відомства.

ЄС продовжив санкції проти СиріїСанкції Євросоюзу проти сирійського режиму триватимуть до 1 червня 2018 року. У списку санкцій ЄС 240 осіб і 67 юридичних осіб з Сирії.

При цьому наголошується, що підводний човен виконав всі пуски з підводного положення. Крім того, повідомляється, що командування США, Туреччини та Ізраїлю були своєчасно поінформовані про пуски ракет по терористах.

Раніше американський сенатор-республіканець Джон Маккейн заявив, що дії РФ несуть велику загрозу для світу, ніж терористи Ісламської держави.

Нагадаємо також, що Путін заявив про відсутність доказів застосування хімічної зброї урядом президента Сирії Башара Асада.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: