Геращенко запропонувала заблокувати всі сайти ОРДЛО

Читать на русском
Геращенко відреагувала на заяви Макрона в адресу Путіна і запропонувала заблокувати всі сайти ЛДНР.
Ірина Геращенко

Нардеп, перший віце-спікер і уповноважений президента з мирного врегулювання конфлікту в Донецькій і Луганській областях Ірина Геращенко вважає, що необхідно заблокувати сайти ЛДНР.

Про це вона написала в Facebook, відреагувавши на заяву президента Франції Макрона, передає «Слово і Діло».

Візит в Париж: навіщо Макрону діалог з Путіним і яку мету ставлять перед собою в КремліСпівдиректор програм зовнішньої політики та міжнародної безпеки пояснив, чого домагатиметься Президент РФ на переговорах в Парижі, і чим зустріч з Путіним важлива для Макрона.

Президент Франції Еммануель Макрон на спільній прес-конференції з російським колегою Володимиром Путіним назвав державний телеканал РФ Russia Today і інформаційне агентство Sputnik «органами брехливої пропаганди».

Ірина ГеращенкоНародний депутат України
Геращенко запевнила, що Україна отримає безвізовий режим у 2016 роціСказано 2 березня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Наступний етап - заблокувати всі сайти ОРДЛО, котрі порушують українське законодавство, сіють міжнаціональну ворожнечу, що виступають проти територіальної цілісності і суверенітету України», - написала Геращенко.

Також вона наголосила, що заяви Макрона - чудовий аргумент для всіх європейських чиновників та структур, які роблять вигляд, що «не розуміють причин і наслідків гібридної війни та інформаційної складової цієї війни РФ проти всього цивілізованого світу».

Нагадаємо, що СБУ вирішує питання про блокування ще 20 сайтів.

А 8 лютого 2017 року Геращенко заявила, що в процесі підготовки виборчого законодавства буде домагатися введення гендерних квот, а саме введення 30% квоти для представників однієї статі.Подивимося, чи вдасться їй виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: