Продюсер Лободи прокоментувала скасування її концерту

Читать на русском
Продюсерка заявила, що жодних заборон або обмежень з боку місцевої влади на проведення культурно-масових заходів в цей період в Одесі не було.

Концерт Світлани Лободи, який мав відбутися в Одесі в неділю, 28 травня, було скасовано з міркувань безпеки глядачів і виконавиці.

Про це заявила продюсерка Світлани Лободи Нателла Крапівіна, передає «Слово і Діло».

«Друзі! Вчора ми скасували концерт в Одесі в клубі Ібіца у зв'язку з черговими провокаціями і реальною загрозою вашої безпеки ... Єдиним пріоритетом для нас завжди була і буде ваша безпека. Сьогодні було дуже багато молодих людей і навіть дітей», - заявила вона.

Також вона зазначила, що жодних заборон або обмежень з боку місцевої влади на проведення культурно-масових заходів у цей період в Одесі не було. Квитки на концерт традиційно були розкуплені ще задовго до його проведення.

Ідентифікація Дорна: чому деякі українські артисти не розуміють, що в країні війнаМедіаконсультант назвав головні проблеми вітчизняного медіаринку і оцінив інцидент з українським співаком Іваном Дорном.

Також відзначимо, напередодні концерту радник начальника ГУНП Руслан Форостяк, знаючи про плани окремих груп пікетувати концерт, у себе на сторінці в Facebook закликав дотримуватися законів і не перешкоджати творчій діяльності артистки.

«Світлана Лобода є нашим співвітчизником, громадянином України, українською естрадною співачкою. Ніхто не має права обмежувати або фізично блокувати її творчу, концертну діяльність, і відповідно таким чином обмежувати права і свободи нашого співвітчизника в нашій демократичній країні, яку ми будуємо», - написав він.

Нагадаємо, напередодні представники низки громадських організацій та активісти Одеси мітингували біля нічного клубу, в якому повинна була виступити Лобода. Вони вимагали зупинити виступ і вигнати виконавицю, одна з вимог - позбавлення її громадянства України.

Також раніше прикордонники пояснили, що в'їзд в Україну групі Иванушки International заборонили через незаконне відвідування окупованого РФ Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: