Лобода втекла з власного концерту в Одесі

Читать на русском
Представники низки патріотичних організацій і активісти Одеси мітингували біля нічного клубу, в якому мала виступити Лобода. Вони зажадали зупинити виступ і вигнати виконавицю, одна з вимог - позбавлення її громадянства України.

Концерт Світлани Лободи в Одесі 28 травня остаточно скасували після того, як в правоохоронні органи надійшло аж три повідомлення про мінування нічного клубу «Ібіца» в Аркадії, де було заплановано концерт.

Про це повідомляє Realist з посиланням на місцеві ЗМІ, передає «Слово і Дело».

Крім того, представники низки організацій та активісти Одеси мітингували біля нічного клубу, в якому мала виступити Світлана Лобода. Вони зажадали зупинити виступ і вигнати виконавицю, одна з вимог - позбавлення її громадянства України.

Ідентифікація Дорна: чому деякі українські артисти не розуміють, що в країні війнаМедіаконсультант назвав головні проблеми вітчизняного медіаринку і оцінив інцидент з українським співаком Іваном Дорном.

Із самого початку акція проходила мирно. Порядок охороняє велика кількість поліції. Але пізніше між активістами і поліцією виникла невелика бійка. Невідомі кинули в натовп дві петарди. Обійшлося без наслідків. Поліції довелося застосувати сльозогінний газ. Правоохоронці затримали кількох активістів Азова, але потім їх відпустили.

В результаті, Лобода втекла з концерту на катері. Для людей, які прийшли на концерт, що не, влаштували дискотеку.

Нагадаємо, під час концерту Аріани Гранде на арені Манчестера загинули 22 людини, а ще 59 були поранені.

Також раніше прикордонники пояснили, що в'їзд в Україну групі Иванушки International заборонили через незаконне відвідування окупованого РФ Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: