Абромавичус став незалежним директором Союзу українських підприємців

Читать на русском
Екс-міністр економічного розвитку і торгівлі України з Литви Айварас Абромавічус увійшов до складу ради директорів Союзу українських підприємців в якості незалежного директора.

Екс-міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавічус увійшов до складу ради директорів Союзу українських підприємців (СУП) в якості незалежного директора.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна», передає «Слово і Дело».

Гройсман: ми робимо все для створення нормального бізнес-клімату в УкраїніПрем'єр додав, що на сьогодні для уряду головним завданням є створення механізмів підтримки бізнесу і нормальних умов для розвитку промисловості.

Як повідомляється у прес-релізі СУП, участь Абромавічус в діяльності СУП посилить позиції союзу в формуванні та захисту законотворчих ініціатив, спрямованих на поліпшення бізнес-клімату в Україні, а також буде сприяти отриманню зворотного зв'язку членам ради директорів СУП всіх стейкхолдерів і привнесе додаткову незалежну експертизу про діяльність СУП.

«Для мене велика честь бути запрошеним до Ради директорів Союзу, яка захищає чесний і прозорий український бізнес. В СУП я принесу свій попередній досвід щодо підвищення стандартів етики ведення бізнесу та покращення корпоративного управління. Разом з колегами ми запропонуємо і допоможемо уряду робити практичні кроки назустріч бізнесу та інвестицій», - цитується в прес-релізі Абромавічус.

Відповідно до прес-релізу, введення інституту незалежного директора відбулося в рамках трансформації ради директорів СУП.

Раніше повідомлялося, що Кабмін ухвалив стратегію розвитку малого та середнього бізнесу.

Нагадаємо, міністерство фінансів раніше заявляло, що з кінця 2016 року по 20 лютого 2017 року свою діяльність припинили 330 тис. фізичних осіб-підприємців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: