Попри обіцянку Кубіва, стратегія розвитку підприємництва досі не затверджена

Читать на русском
Обіцяна Степаном Кубівим стратегія розвитку малого й середнього підприємництва, що мала бути затверджена минулоріч, досі обговорюється.
Степан КубівФото: "Українське фото"

Міністр економічного розвитку й торгівлі Степан Кубів провалив обіцянку затвердити в 2016 році стратегію розвитку малого й середнього бізнесу до 2020 року.

Її він дав ще в середині листопада, нагадує «Слово і Діло».

Степан КубівНародний депутат України
Кубів планує до кінця 2016 року затвердити стратегію розвитку малого та середнього підприємництваСказано 17 листопада 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Нам не вдалося станом на сьогодні побудувати цілісну комплексну програму розвитку малого й середнього бізнесу. Нам зараз потрібно почути кожного, взяти документ, який уже працює в країнах Центральної та Східної Європи, скопіювати його структурно ... До кінця року ми маємо затвердити цю стратегію до 2020 року», – заявив міністр 17 листопада минулого року.

За підрахунками Кубіва, півтора місяця до завершення року МЕРТ мало вистачити для того, щоб затвердити документ. Проте, як з’ясувало на початку лютого «Слово і Діло», в Міністерстві економрозвитку ще тривають громадські слухання щодо цього питання. Завершаться вони лише 16 лютого.

Таким чином, в досьє Кубіва додається ще одна невиконана обіцянка. Загалом за свою політичну кар’єру він виконав 25 обіцянок із 44, зареєстрованих аналітиками порталу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: